FAQ

AdWorld.si1. Kako deluje AdWords Oglaševanje?

Vsakič, ko kupci iščejo z vašimi ključnimi besedami, se prične spletna avkcija, pri katerem sodelujejo vse adwords kampanje. Na kateri poziciji se bodo prikazali vaši oglasi, je odvisno od višine CPC (strošek na klik), vašega kvalitativnega faktorja (quallity score), pričakovanega učinka oglasa. Več si lahko preberete na spodnji povezavi:
https://support.google.com/adwords/answer/6366577
  2. Katere oglaševalske kampanje so najprimernejše?

  Na začetku vam svetujemo, da začnete z Google AdWords iskalnim omrežjem. Le to je najučinkovitejše za pridobitev vseh možnih konverzij, stroške pa lahko prilagodimo dnevnemu proračunu, ter tako maksimiramo število klikov ali konverzij. Za večja podjetja svetujemo nadgradnjo z remarketing oglaševalskimi kampanjami, ter prikaznim omrežjem, ki vam omogoča dosego več kot 85% vseh spletnih uporabnikov. Ker so stroški klikov v prikaznem omrežju velikokrat 2-3x manjši, kot v iskalnem omrežju, je le to primerno tudi za nove produkte, kjer želimo povečati prepoznavnost. Bolj podrobno si vrste oglaševalskih akcij lahko pogledate na spodnjem linku:
  https://support.google.com/adwords/answer/2567043?hl=sl&ref_topic=3121941


AdWorld.si3. Kaj mi lahko ponudite pri agenciji AdWorld?

Pošteno svetovanje, ter odkritost. To sta naši največji prednosti v primerjavi s konkurenco. Po več kot 500 optimiziranih adwords kampanjah vam lahko svetujemo, katere ključne besede ter oglaševalski produkti so primerni za vaše podjetje, brez da bi šel oglaševalski proračun čez dopustne meje. In vse to za cene, ki so prijazne do naših strank.
  4. Kako deluje Google Ad Grants?

  Googlov program pomoči namenjen oglaševanju neprofitnih organizacij je dokaj nepoznan v slovenskem prostoru. Z našo pomočjo se prijavite v sistem, ter dobite možnost za 10 000$ mesečnega oglaševalskega proračuna. Agencija AdWorld vam pomaga pripraviti učinkovite AdWords kampanje. In najboljše: Popolnoma brezplačno do pridobitve statusa Ad Grants! Več o programu si lahko preberete na spodnji strani.
  https://www.google.si/intl/sl/grants/


AdWorld.si5. Zakaj sodelovati z agencijo?

Google AdWords je postal izjemno kompleksen program, ki se neprestano spreminja. Brez pomoči ekspertov v spletnem oglaševanju, je izjemno težko doseči pozitiven ROI. Pogosto je tako vložek za vodenje oglaševalskih kampanj dosti manjši, kot stroški investicije pri slabo pripravljenem oglaševanju.


Kontakt

Naši podatki

 • +386 70 64 63 64
 • info@adworld.si
 • Chorowice 87, 32-031 Mogilany